Geen eigen IT-dienst of IT-specialist in huis?

Laat ons jouw IT dienst zijn

Haal Eagle IT in huis alsof het jouw eigen IT-dienst is. Meteen geef je jezelf en je medewerkers gemoedsrust en ruimte om te focussen op je eigen business.

Het belang van IT groeit binnen elke onderneming, klein of groot. KMO’s beschikken evenwel niet over de budgetten voor een eigen IT-dienst of een eigen IT-specialist.

Eagle IT presenteert zich aan deze KMO’s als vaste IT-partner. Wij zijn de gemakkelijkste manier voor KMO’s om geholpen te worden met hun IT, of je nu werkt met één losstaande computer of vijftig toestellen met een eigen serverpark.

 

De voordelen van een partnership met Eagle IT

  • Je beschikt altijd over een snel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.
  • Dankzij objectief advies maak je de juiste keuzes voor verdere investeringen.
  • Je hebt IT-specialisten die alles installeren en configureren.
  • We monitoren permanent je systemen om proactief in te grijpen bij mogelijke problemen. Uiteraard gebeurt alles met de grootste confidentialiteit en respect voor de privacy.
  • Je onderhoudt nauw contact met een servicedesk die altijd voor je klaar staat tijdens jouw openingsuren.

 

Welke rollen vervullen wij als jouw vaste IT-partner?

Als jouw IT-dienst nemen wij elke rol op ons die een eigen IT-specialist of een eigen IT-dienst zou vervullen.

 

Je adviseur

Als jouw vertrouwde adviseur kennen wij jouw bedrijfsnetwerk tot in de kleinste details. We brengen risico’s helder in kaart en geven je objectief advies over mogelijke investeringen en bijsturingen.

Als adviseur denken we mee met je business en zoeken we naar mogelijkheden waarop IT je bedrijfsvoering kan ondersteunen en verbeteren. We zitten samen met jou aan tafel wanneer je onderhandelt met ontwikkelaars van gespecialiseerde software.

We halen het maximale uit het IT-potentieel dat je momenteel al hebt aangekocht. Vele KMO’s hebben al tal van zaken in huis, maar benutten onvoldoende het bestaande potentieel wat uiteraard weggegooid geld is.

 

Je leverancier

Wat we niet doen, is puur verkopen. We adviseren je alleen om investeringen te doen die gegarandeerd meerwaarde bieden. Met objectieve argumenten tonen we dit aan.

Je mag rekenen op aantrekkelijke offertes waarbij wij zeker zijn van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken met geen enkel hardwaremerk exclusief samen, maar selecteren voor elke klant de juiste oplossing.

 

Je installateur

Wij installeren en configureren alle nodige hard- en software en passen alles in je bedrijfsnetwerk in. We spreken dan over servers, dataopslag, computers, laptop’s, smartphones, tablets, printers,…

 

Je onderhoudsman

Een goed functionerend bedrijfsnetwerk vraagt het nodige preventieve onderhoud. Wij zorgen dat je computers en servers tijdig geüpdate worden en dat het nodige onderhoud wordt uitgevoerd.

Om de goede werking van je bedrijfsnetwerk op afstand 24 uur op 24 te bewaken, installeren we een monitoringstool. Met deze tool lossen we problemen proactief op en voorkomen we het risico op escalatie.

 

Je aanspreekpunt voor alle vragen

Onze servicedesk overstijgt de rol van een pure helpdesk. Zo zijn we niet alleen bereikbaar voor ‘hulp’ in noodgevallen, ook gewone vragen naar ‘service’ zijn meer dan welkom.

Onze servicedesk is bereikbaar tijdens jouw openingsuren, zo eenvoudig is het. Ook daarbuiten nemen we in de meeste gevallen onze telefoon op, maar daarvoor kunnen we geen spijkerharde garanties geven.

 

Je redder in nood

Het blijft techniek. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er al eens iets mis lopen. Uiteraard staat ook dan jouw IT-dienst paraat. Omdat we je bedrijfsnetwerk goed kennen, weten we meteen waar te zoeken en lossen we problemen snel op.

 

Eén vast bedrag voor onze … ‘Nested Eagle Services’

Voor elke klant die Eagle IT inschakelt als eigen IT-dienst, werken we een voorstel op maat uit. Voor een vast maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks bedrag bieden we alle onderhouds- en monitoringdiensten aan die je bedrijfsnetwerk in optimale conditie houden. Daarnaast staat onze servicedesk voor jou en je medewerkers paraat.
Dit vast bedrag hangt volledig af van de omvang en complexiteit van je bedrijf en je bestaande IT-infrastructuur. Zo betaalt elke klant een eerlijke prijs voor zijn eigen IT-dienst.
Wat deze dienstverleningen inhouden, lichten we graag toe tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wist je trouwens dat we op basis van dit bezoek gratis een eerste IT-audit uitwerken?

 

Maak hier je afspraak voor een gratis adviesgesprek en IT-audit.