Heel ons team tot jouw dienst!

Vooraleer hij in 2008 Eagle IT oprichtte, deed oprichter en zaakvoerder Jan Keersmaekers heel wat ervaring op bij verschillende IT-dienstverleners. Daar ontwikkelde hij zijn eigen idee├źn en visie over hoe een IT-dienstverlener best zijn klanten van dienst is. Ook medezaakvoerder Cliff Geerts beschikt over heel wat ervaring in het beheer van IT voor bedrijven en organisaties.

Eagle IT is opgestart vanuit de vaststelling dat heel wat KMO’s moeite hebben met het vinden van een passende IT-partner. Veel IT-dienstverleners werken met een vaste account manager voor elke klant.

Maar wat als deze account manager enkele weken afwezig is of definitief vertrekt naar een ander bedrijf? In vele gevallen blijft de klant dan in de kou staan, want niemand wil of kan helpen.

Altijd meteen geholpen

Bij Eagle IT staat het volledige team ter beschikking van iedere klant. Wie ook de telefoon opneemt, je wordt altijd meteen geholpen door een toegewijde IT-specialist met vakkennis en ervaring. Vragen krijgen meteen een antwoord.

Bij Eagle IT mag je rekenen op een persoonlijke samenwerking, net alsof wij jouw eigen IT-dienst zijn. Wij maken het jou zo eenvoudig mogelijk. Daarom luidt onze ambitie: de gemakkelijkste weg voor KMO’s om geholpen te worden met hun IT.

Jong en ambitieus

Eagle IT is een jonge ambitieuze KMO met Jan Keersmaekers en Cliff Geerts als gedreven zaakvoerders. Zij vormen het aanspreekpunt voor alle klanten. Zij staan zelf ook nog dagelijks mee in voor het uitvoeren van de projecten en de dagelijkse klantenservice.

Ook klant worden? Maak je afspraak voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek.
Wist je trouwens dat we op basis van dit bezoek gratis een eerste IT-audit uitwerken?