Solliciteer nu bij Eagle IT

Beschikbare posities

Openstaande vacatures

IT Support Specialist
1. ServiceDesk Engineer (Senior)
2. Project Engineer
1. Mensen en bedrijven helpen met hun uitdagingen maakt je dag. Probleemoplossend denken is als een uitdagende puzzel voor je. 
Je hebt al eerdere ervaring met M365, SD, Support, IT Troubleshooting.
🦅 Lees meer over de vacature SD Engineer Senior 🦅
2. Heb je eerdere ervaring met IT projecten te verwezenlijken? Sta je ook achter de leuze 'Een goede voorbereiding is het halve werk'? Krijg je voldoening van de puzzel die je volledig uitgetekend hebt, effectief zoals verwacht in elkaar te zien vallen?
🦅 Lees meer over de vacature Project Engineer 🦅

Er zijn geen specifieke beschikbare vacatures op dit moment.
Voel je zeker vrij om de spontane sollicitatie procedure te doorlopen ➡

Spontane Sollicitatie

Een flexibele B2B MSP, waar we dagelijks het bijna onmogelijke realiseren.
Bij Eagle IT zijn we dus steeds op zoek naar talent. Denk je dat je het in je hebt om onze rangen te versterken? Stuur dan zeker je motivatiebrief en CV naar hr@eagle-it.be. Verschiet niet, wij reageren wel altijd :)
Mail ons je motivatiebrief en CV

Werken bij Eagle IT - Hoe zit dat?

Wil je meer zijn dan een personeelsnummer die tickets verwerkt?
Heb je nood aan uitdaging & variatie in je takenpakket, en flexibiliteit in je groeitraject?
Eagle IT als MSP
Ad Hoc Ticketverwerking
On Site interventies
Projecten van nieuwe workstations tot volledige omgevingen opzetten
One Stop Shop
Eagle IT als WG
Generalistisch
Uitdaging en groei
Sfeer en Gezelligheid
Vettige vrijdag
Groei gewoon met ons mee?
Heb je het gevoel dat niet enkel de tickets maar ook jij een nummer bent in het systeem? Ben je de sleur en de routine beu? Voel je je niet op uw gemak of kom je niet overeen met de collegas? Zou je graag in de buurt van Schoten werken?

Dan ben je bij Eagle IT aan het juiste adres. Je komt namelijk terecht in een dynamisch, sociaal en collegiaal team (te Schoten) waarbij alle collega’s je bij naam kennen. Ben je hands-on, communicatief en heb je veel goesting om mee te bouwen aan een jong en dynamisch bedrijf? Twijfel niet en solliciteer nu!

Onze missie, en hopelijk binnenkort ook de jouwe: onze klanten voorzien van een performante, veilige en stabiele werkomgeving waardoor ieder zich kan focussen op datgene waar men goed in is. Heldere communicatie en klantvriendelijkheid zijn key! Je bent een trotse ambassadeur van Eagle IT. We kijken er naar uit je in persoon te ontmoeten!

Onze Sollicitatieprocedure
1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief
2. Korte vragenlijst en boeiende persoonlijkheidstest
3. Kort telefoongesprek om nader kennis te maken
4. F2F gesprek bij ons op kantoor en een theoretische test
5. Gesprek met onze bezieler en bestuurder Jan Keersmaekers
6. Welkom in ons team!

Testimonials

"Wat ik vooral onthoud van mijn aanwerving. Is dat ik vanaf minuut 1 zeer goed begeleid ben door iedereen binnen ons team. Als ik vragen had kon ik steeds bij iederen terecht.
Ik ben zeer goed begeleid door mijn “mentor” Jelle die mij wegwijs maakte in The Eagle way of working.

Verder kan ik zeggen dat je altijd kan meedenken aan mogelijke verbeteringen en aanpassingen die onze manier van werken verbeteren. Maar vooral ook dat er naar je geluisterd wordt als je een idee hebt of je feedback geeft. Ook het feit dat je kan groeien binnen je job en je jezelf kan uitdagen is een groot pluspunt.

Vanaf het moment dat ik de eerste keer het EagleNest binnenkwam voelde ik mij meteen thuis in het dynamisch team. Geen enkele dag bij Eagle-IT is hetzelfde en dat is voor mij een groot pluspunt.

Als je komt werken bij Eagle-IT kom je terecht in een steeds groeiend bedrijf waar ons team elke dag het beste van zichzelf geeft."
Kristof Vercauteren
Sales medewerker
"Het aanwervingsproces was als een spannende rit in een achtbaan - vol met bochten, lussen en verrassingen! Het was professioneel maar informeel, net als een James Bond in jeans. We hadden meerdere contactmomenten, waarbij ze zowel mijn specifieke als algemene competenties onder de loep namen. Ik voelde me net als een deelnemer in een talentenjacht, maar dan zonder de zenuwslopende muziek en de dramatische pauzes.

En het werk? Nou, het is net zo gevarieerd als een buffet in een vijfsterrenhotel. Er is aandacht voor mijn persoonlijke interesses en doorgroeimogelijkheden, dus ik voel me net als een kind in een snoepwinkel. De collega's zijn geweldig, ze zijn net zo cool als een ijsje op een hete zomerdag.

Het takenpakket is uitdagend, maar ik hou van een goede uitdaging. Het is als het oplossen van een Rubik's kubus - het houdt je scherp en geïnteresseerd. De verloning is competitief, dus ik voel me net als een winnaar in een loterij. En laten we de bedrijfsuitjes en extralegale voordelen niet vergeten - het is net als de kers op de taart!"

#NieuweJob #EagleIT #B2BMSP #CarrièreDoelen #OpNaarNieuweHoogten
Tom Cool
Servicedesk Coordinator

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram