Onze Rollen

Hieronder een selectie uit enkele rollen die we voor uw onderneming kunnen opnemen. 

Zes in één

Adviseur

Uw adviseur

Als jouw vertrouwde adviseur kennen wij jouw bedrijfsnetwerk tot in de kleinste details. We brengen risico’s helder in kaart en geven je objectief advies over mogelijke investeringen en bijsturingen. Als adviseur denken we mee met je business en zoeken we naar mogelijkheden waarop IT je bedrijfsvoering kan ondersteunen en verbeteren. We zitten samen met jou aan tafel wanneer je onderhandelt met ontwikkelaars van gespecialiseerde software. We halen het maximale uit het IT-potentieel dat je momenteel al hebt aangekocht. Vele KMO’s hebben al tal van zaken in huis, maar benutten onvoldoende het bestaande potentieel wat uiteraard weggegooid geld is.
VERDER LEZEN

Uw leverancier

Wat we niet doen, is puur verkopen. We adviseren je alleen om investeringen te doen die gegarandeerd meerwaarde bieden. Met objectieve argumenten tonen we dit aan. Je mag rekenen op aantrekkelijke offertes waarbij wij zeker zijn van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken met geen enkel hardware merk exclusief samen, maar selecteren voor elke klant de juiste oplossing.
VERDER LEZEN
Leverancier
installateur

Uw installateur

Wij installeren en configureren alle nodige hard- en software en passen alles in je bedrijfsnetwerk in. We spreken dan over servers, dataopslag, computers, laptops, smartphones, tablets, printers, …
VERDER LEZEN

Uw onderhoudsman

Een goed functionerend bedrijfsnetwerk vraagt het nodige preventieve onderhoud. Wij zorgen dat je computers en servers tijdig geüpdatet worden en dat het nodige onderhoud wordt uitgevoerd. Om de goede werking van je bedrijfsnetwerk op afstand 24 uur op 24 te bewaken, installeren we een monitoringstool. Met deze tool lossen we problemen proactief op en voorkomen we het risico op escalatie.
VERDER LEZEN
onderhoud
aanspreekpunt

Uw aanspreekpunt

Onze servicedesk overstijgt de rol van een pure helpdesk. Zo zijn we niet alleen bereikbaar voor ‘hulp’ in noodgevallen, ook gewone vragen naar ‘service’ zijn meer dan welkom. Onze servicedesk is bereikbaar tijdens jouw openingsuren, zo eenvoudig is het. Ook daarbuiten nemen we in de meeste gevallen onze telefoon op, maar daarvoor kunnen we geen spijkerharde garanties geven.
VERDER LEZEN

Uw redder in nood

Het blijft techniek natuurlijk. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er al eens iets mis lopen. Uiteraard staat ook dan jouw IT-dienst paraat. Omdat we je bedrijfsnetwerk goed kennen, weten we meteen waar te zoeken en lossen we problemen snel op.
VERDER LEZEN

De voordelen zijn duidelijk

Voorspelbaarheid

Eén vast bedrag voor onze … ‘Nested Eagle Services’. Voor elke klant die Eagle IT inschakelt als eigen IT-dienst, werken we een voorstel op maat uit. Voor een vast maandelijks of jaarlijks bedrag bieden we alle onderhouds- en monitoringdiensten aan die je bedrijfsnetwerk in optimale conditie houden. 

Daarnaast staat onze servicedesk voor jou en je medewerkers paraat. Dit vast bedrag hangt volledig af van de omvang en complexiteit van je bedrijf en je bestaande IT-infrastructuur. Zo betaalt elke klant een eerlijke prijs voor zijn eigen IT-dienst. 

Flexibiliteit

Onze klanten – KMO’s – zijn afkomstig uit alle mogelijke sectoren. Ons klantenbestand varieert van productie- en dienstenbedrijven met een eigen administratie, poetsfirma’s, logistieke bedrijven tot en met boekhoudkantoren, verzekeraars en advocatenbureaus. 

De IT-infrastructuur van onze klanten varieert van enkele computers zonder centrale server tot een complex bedrijfsnetwerk met gespecialiseerde software, centrale opslag en meer dan honderd werkplekken. 

Wat denk jij?

Wat deze dienstverleningen inhouden, lichten we graag toe tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wist je trouwens dat we op basis van dit bezoek gratis een eerste IT-audit uitwerken?
Vraag advies »
Eén vast bedrag voor onze services
Dienstverlening op maat
Totaalpakket aan IT ondersteuning
Direct beschikbaar wanneer nodig
Flexibele en persoonlijke aanpak, altijd dichtbij
Een arend system administrator met headset omringd door computersystemen
Eagle IT is de oplossing, maar één telefoontje verwijdert

Igor V.E.

Sysadmin
Lees Igor's verhaal

Bewaar het overzicht

Met Eagle IT
Voor
Na

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram