Uw leverancier

Uw leverancier

Wat we niet doen, is puur verkopen. We adviseren je alleen om investeringen te doen die gegarandeerd meerwaarde bieden. Met objectieve argumenten tonen we dit aan. Je mag rekenen op aantrekkelijke offertes waarbij wij zeker zijn van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken met geen enkel hardware merk exclusief samen, maar selecteren voor elke klant de juiste oplossing.
On Time
Prijs-Kwaliteit
Good Better Best
Proactief
Conservatief
Flexibel
Gegarandeerde Meerwaarde
Onpartijdig

Proactief conservatief

Wat we niet doen, is puur verkopen. We adviseren je alleen om investeringen te doen die gegarandeerd meerwaarde bieden. Met objectieve argumenten tonen we dit aan. Je mag rekenen op aantrekkelijke offertes waarbij wij zeker zijn van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. We doen niet mee aan een break-fix mentaliteit. We proberen op voorhand in te schatten wanneer iets toe is aan vervanging, maar pas wanneer het echt nodig is. 

Onpartijdig advies

Wij werken met geen enkel hardware merk exclusief samen, maar selecteren voor elke klant de juiste oplossing. Hierbij houden we rekening met wat zich al in het netwerk bevindt, wat de voorkeuren en noden zijn van de klant en wat op de moment van het aanvraag, de beste prijs-kwaliteitsverhouding levert. 

Beste prijs

Naast dat we onpartijdig op maat advies geven gebaseerd op de beste prijs-kwaliteit van dat moment, geven we u graag nog steeds enkele alternatieven. Zo kan u afhankelijk van uw budget, alsnog altijd de juiste keuze maken.

Raadsman

We zitten samen met jou aan tafel wanneer je onderhandelt met ontwikkelaars van gespecialiseerde software. 

Duurzaam

We halen het maximale uit het IT-potentieel dat je momenteel al hebt aangekocht. Vele KMO’s hebben al tal van zaken in huis, maar benutten onvoldoende het bestaande middelen.

Proactief

Elkaar leren kennen, persoonlijk, maar ook de waarden, missie en visie van jouw onderneming, maakt dat we proactief kunnen voorstellen, wat jouw volgende digitale sprong best zou zijn. 
"Steeds tevreden met aankopen. Leveringen en configuraties op tijd, verzorgd, met de nazorg en uitleg dat we van Eagle IT gewend zijn! Perfect!"
Wouter Dubois
Gemsee VOF
92
%
Score Interventies 2021
Door onze field en project engineers
97
%
Score Interventies 2022
Door onze field en project engineers
96
%
Score Interventies 2023
Door onze field en project engineers

Neem een kijkje naar onze andere rollen!

Klik hier

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram