Over Ons

Heel ons team tot jouw dienst

Vooraleer hij in 2008 Eagle IT oprichtte, deed oprichter en bestuurder Jan Keersmaekers heel wat ervaring op bij verschillende IT-dienstverleners. Daar ontwikkelde hij zijn eigen ideeën en visie over hoe een IT-dienstverlener best zijn klanten van dienst is. Sindsdien heeft hij een team aangetrokken met uiteenlopende ervaringen in het beheer van IT voor bedrijven en organisaties.

Wij doen het anders

Eagle IT is opgestart vanuit de vaststelling dat heel wat KMO’s moeite hebben met het vinden van een passende IT-partner. Veel IT-dienstverleners werken met een vaste account manager voor elke klant. Maar wat als deze account manager enkele weken afwezig is of definitief vertrekt naar een ander bedrijf? In vele gevallen blijft de klant dan in de kou staan, want niemand wil of kan helpen.

"Bij Eagle IT staat het volledige team ter beschikking van iedere klant. Wie ook de telefoon opneemt, je wordt altijd meteen geholpen door een toegewijde IT-specialist met vakkennis en ervaring. Vragen krijgen meteen een antwoord."
Lien B
Hulpfonds Chilumba
Robine
Eagle IT 
Jong en ambitieus

Eagle IT is een jonge ambitieuze KMO. IT zit bij ieder van ons vanaf de kinderwieg ingebakken. Zo nemen we jeugdig enthousiasme doch gerijpte ervaring dagelijks mee in het uitvoeren van de projecten en de dagelijkse klantenservice.

Ons Team

Ook klant worden?

Maak je afspraak voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek. 
Wist je trouwens dat we op basis van dit bezoek gratis een eerste IT-audit uitwerken?
Contacteer ons
92
%
Score Interventies 2021
Door onze field en project engineers
97
%
Score Interventies 2022
Door onze field en project engineers
96
%
Score Interventies 2023
Door onze field en project engineers

Over onze Klanten

Van 5 tot 500 systemen

Onze klanten – KMO’s – zijn afkomstig uit alle mogelijke sectoren. Eagle IT heeft een variabel klantenbestand. Zo mogen we productie- en dienstenbedrijven, logistieke bedrijven, boekhoudkantoren, verzekeraars en advocatenbureaus al zeker tot ons klantenbestand rekenen.
De IT-infrastructuur van onze klanten varieert van enkele computers zonder centrale server tot een complex bedrijfsnetwerk met gespecialiseerde software, centrale opslag en meer dan honderd werkplekken.

Waar zijn onze klanten gevestigd?

Vanuit onze thuisbasis in Schoten zijn wij de vaste IT-partner voor tal van bedrijven in de Antwerpse haven, de stad Antwerpen en de Antwerpse periferie. Ook klanten buiten de ruime Antwerpse regio kunnen dankzij onze centrale ligging rekenen op een snelle service.

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram