Uw adviseur

Laten we elkaar leren kennen

Als jouw vertrouwde adviseur kennen wij jouw bedrijfsnetwerk tot in de kleinste details. We brengen risico’s helder in kaart en geven je objectief advies over mogelijke investeringen en bijsturingen. Als adviseur denken we mee met je business en zoeken we naar mogelijkheden waarop IT je bedrijfsvoering kan ondersteunen en verbeteren. 
Hoge Cliënt Retention Rate
Vertrouwen is efficiëntie en gemoedsrust
Flexibele workflows, altijd beschikbaar
Uitgebreide strategische meetings op wens
Geavanceerde audits en rapportage
Gepersonaliseerde Customer Portal
Meedenken over uw core-business
Onberispelijke SLA's 

Wel overwogen advies

We begrijpen mekaar
Een goede zakelijke partnerschap is gebaseerd op vertrouwen. Om een positieve toon te zetten, overwegen we al snel een eerste veiligheidsaudit van de IT-systemen uit te voeren. Hierbij demonstreren we de uitdagingen die bedreigingen genereren en passen we de beveiligingsstrategie bij waar nodig, of kiezen we om vanaf nul een nieuwe strategie te creëren.
Training op maat
Als beveiligingsadviseur leveren we ook toegevoegde waarde door de medewerkers van jouw onderneming bijvoorbeeld cybersecuritytraining en -educatie te bieden. Dit wordt afgestemd op het niveau van de technische kennis van de medewerkers, met verschillende trainingen voor management, IT-personeel en reguliere gebruikers.
Proactief
Onvoorziene omstandigheden zullen er altijd zijn, en we doen er op dat moment alles aan om ze zo snel als mogelijk te verhelpen. Maar we zullen daarnaast wel alles in het werk stellen om dit tot een minimum te beperken. Dit is niet alleen ten voordele van onze missie 'gemoedsrust', maar is in de vorm van onze onderhoudscontracten ook in onze eigen beste interesse. Daarom dat we liefst zoveel als mogelijk proactief tewerk gaan, i.p.v. reactief; wanneer onze monitoringsystemen vaststellen dat bepaalde software of hardware niet lang meer zal voldoen voor de taak die het uitvoert, geven we op de gepaste tijd al objectief advies  over welke investering u best kan doen, om toekomstige  uitdagingen tegen te gaan en middelen te besparen.
Less is more
Communicatie is essentieel, maar soms geldt: less is more. Jullie verwachten dat we in duidelijke en begrijpelijke taal informeren over wat er in jullie IT-systemen gebeurt – maar alleen wanneer dat nodig is. Te veel meldingen over kleine gebeurtenissen kunnen hinderlijk worden voor u en het vertrouwen in onze capaciteiten aantasten.
De juiste vragen
Een veiligheidsaudit, een van onze belangrijkste rollen als adivseur, moet onder andere antwoord geven op een aantal fundamentele vragen:
In welke sector ben je actief en wat zijn de kenmerken van die sector?
Hoe en waarom gebruik je uw
IT-systemen?
Wat wordt er opgeslagen op die systemen?
Worden de apparaten van de klant alleen op locatie of ook op afstand gebruikt?
Welke soorten gebruikers loggen in op het netwerk
Welke IT-problemen heb je in het verleden ondervonden?

Duurzaam

We halen het maximale uit het IT-potentieel dat je momenteel al hebt aangekocht. Vele KMO’s hebben al tal van zaken in huis, maar benutten onvoldoende het bestaande middelen.

Persoonlijk

Elkaar leren kennen, persoonlijk, maar ook de waarden, missie en visie van jouw onderneming, maakt dat we proactief kunnen adviseren, wat jouw volgende digitale sprong best zou zijn. 

Raadsman

We zitten samen met jou aan tafel wanneer je onderhandelt met ontwikkelaars van gespecialiseerde software. 
"Samenwerking met Eagle IT is professioneel en ze denken heel goed mee voor oplossingen. Bedankt!"
Diginomad - InterDraft
Web-ontwikkelaar

Of een kijkje naar onze andere diensten!

Klik hier

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram