Eagle Domain & E-mail Security 

Bij ons staat uw veiligheid op de eerste plaats, het is een onwrikbare kernwaarde die doordringt in al onze diensten. 
Ontdek hier een selectie van specifieke services die zich echter volledig richten op het waarborgen van een ijzersterke beveiliging van uw domein. 
Uw gemoedsrust is onze missie, en wij bieden gespecialiseerde oplossingen om uw digitale wereld veilig te stellen.

[Nieuw] EagleMailSecurity

Zeg vaarwel tegen hinderlijke spam en phishing-e-mails. EagleMailSecurity waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid van jullie bedrijfscommunicatie door de mazen van het net verder te dichten waarlangs spam alsnog kan binnendringen.

Wat doet EagleMailSecurity?

Door EagleMailSecurity te implementeren, verbinden we als een app tussen de mailserver en jullie gebruikersinterface, en beginnen we onmiddellijk de omgeving te leren. Dit betekent dat we geen MX-records hoeven te wijzigen, waardoor jouw geavanceerde beveiliging onzichtbaar blijft voor malafide entiteiten van buitenaf.

Wat betekent dit voor jouw e-mailbeveiliging?

EagleMailSecurity beschermt zo op een unieke manier door e-mails te scannen na de standaard beveiligingslagen, maar vóór de inbox. Deze positionering is cruciaal, omdat het onze AI in staat stelt om te leren van aanvallen die anderen missen. Dit systeem is de beste verdediging tegen geavanceerde en ontwijkende bedreigingen.

Wat maakt EagleMailSecurity verder uniek?

In tegenstelling tot andere beveiligingsoplossingen die alleen inkomende e-mails beschermen, beveiligt EagleMailSecurity alle e-mailstromen (intern, extern, uitgaand). Dit biedt volledige bescherming tegen alle bedreigingen, inclusief interne risico's.
Daarnaast scant EagleMailSecurity elk bestand en bijlage op malware en ransomware, nog voordat het de inbox bereikt. EagleMailSecurity is volgens ons de beste oplossing die schadelijke e-mails en bestanden buiten de inbox houdt.
Door de geïntegreerde positie in de cloud suite kan de AI van EagleMailSecurity continu leren en verbeteren van elke interactie en e-mail van eindgebruikers.

Extra lagen van beveiliging

Anomalie-detectie: Ontdekt abnormaal gedrag, inclusief gecompromitteerde accounts.

SmartDLP: Zorgt voor controle van alle gegevens in de cloud, voldoet aan nalevingsvoorschriften en houdt gegevens uit ongeautoriseerde handen.

Post-Delivery Protection: Biedt complete verdediging in de diepte, inclusief Search and Destroy voor snelle reactie op phishing-events.

Dit alles resulteert in de meest complete cloud e-mail- en samenwerkingsbeveiligingsoplossing op de markt, met onder andere:

 • 99% Vermindering van Phishing-aanvallen
 • 71% Verlaging van Eindgebruiker-meldingen aan de SOC

Prijsoverzicht

 • Er zijn abonnementskosten en eenmalige setup fees hieraan verbonden. Neem voor meer info contact op met Eagle IT.
 • We staan klaar om uw e-mailcommunicatie veilig en betrouwbaar te houden.
 • Laat ons weten of je EagleMailSecurity wilt implementeren voor jouw onderneming.
 • Dan zullen we de nodige stappen ondernemen om deze nieuwe industrie standaarden te implementeren. 

Meer informatie

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of activatie van deze dienst. 

Eagle IT holding off spam mails
Arend bekijkt de netwerkinfrastructuur ter bevordering van effectieve en efficiënte werkprocessen en proactieve benadering van potentiële uitdagingen

[Nieuw] EagleDomainSecurity

Het heeft ook veel met uw e-mail te maken, maar bij uitbreiding over heel uw domein. Recente veranderingen in de mailinstellingsvoorwaarden van grote techbedrijven, zoals Google en Yahoo, hebben een invloed op de bezorgbaarheid van zakelijke e-mails. EagleDomainSecurity voorziet de hoogste garanties dat uw e-mails niet in de spam box belanden. 

Wat doet EagleDomainSecurity?

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsmail altijd veilig en betrouwbaar wordt afgeleverd, zullen we in EagleDomainSecurity de volgende technische specificaties volledig op orde brengen volgens de huidige en hoogste standaarden:

=> SPF (Sender Policy Framework)
=> DKIM (DomainKeys Identified Mail)
=> DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance)
=> MTA-STS (Mail Transfer Agent Strict Transport Security)
=> TLS-RPT (TLS Reporting)

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om optioneel gebruik te maken van:
=> BIMI (Brand Indicators for Message Identification)

Wat betekent dit voor jullie domein?

Deze upgrade gaat ook over veiligheid en zekerheid. Zekerheid dat o.a. jullie verzonden communicatie correct zal blijven aankomen. Gmail en Yahoo implementeren zo bijvoorbeeld opnieuw strengere eisen voor e-mailverzenders in februari. Om ervoor te zorgen dat jullie e-mails de inbox blijven bereiken en niet als spam worden gemarkeerd, is het essentieel om te voldoen aan de nieuwste standaarden in hoogwaardige domeinbeveiliging, zoals correcte SPF en DKIM-configuraties. 

En de beveiligingsimplicaties?

Om eventuele onderbrekingen te voorkomen, is het van cruciaal belang om nu actie te ondernemen. We vragen uw autorisatie om de potentieel ontbrekende of incorrecte records met onze tools te corrigeren alsook blijvend te bewaken. Enkel dan kunnen we garanties geven dat e-mails correct in de postvak in van jullie contacten zullen blijven aankomen, zelf in deze constant veranderende wereld. We kunnen deze opwaardering in orde brengen zonder enige downtime van uw e-mail diensten. 

Nog meer lagen beveiliging

Tegelijk zorgen deze aanpassingen ook voor extra beveiliging voor jullie omgeving. Wanneer de e-mailbeveiligingsmaatregelen SPF, DKIM, DMARC, MTA-STS, en TLS-RPT correct zijn ingesteld, biedt dit aanzienlijke voordelen voor de algehele veiligheid van je domein. Deze maatregelen helpen bij het voorkomen van phishing en ongeautoriseerd gebruik van je domein, versterken de integriteit van verzonden e-mails, verminderen de kans op e-mailspoofing en bieden duidelijke instructies over de behandeling van ongeautoriseerde e-mails. Daarnaast wordt de beveiliging tijdens de overdracht van e-mails verhoogd, waardoor de kans op aanvallen wordt verminderd, en de rapportagemogelijkheden over de versleutelingsstatus van e-mails dragen bij aan een beter inzicht in de algehele veiligheid van je e-mailcommunicatie. Samengevoegd bieden deze maatregelen een gelaagde en uitgebreide benadering om de veiligheid van je domein te waarborgen en ervoor te zorgen dat je e-mailcommunicatie betrouwbaar en beschermd is.

Prijsoverzicht

 • Er zijn abonnementskosten en eenmalige setup fees hieraan verbonden. Neem voor meer info contact op met Eagle IT.
 • We staan klaar om uw domein veilig en betrouwbaar te houden.
 • Laat ons weten of je EagleDomainSecurity wilt implementeren voor jouw onderneming.
 • Dan zullen we de nodige stappen ondernemen om deze nieuwe industrie standaarden te implementeren. 

Meer informatie

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of activatie van deze dienst. 

Ons advies

Versterk uw digitale verdediging met de krachtige bundel van EagleMailSecurity en EagleDomainSecurity! Bereik een ongeëvenaarde beveiligingsstandaard in de industrie door de naadloze integratie van deze twee oplossingen. Heb niet alleen gemoedsrust over de legitimiteit van de e-mails die u ontvangt, maar behoud ook volledige controle over welke berichten uw organisatie verlaten.

Kies voor de ultieme bescherming en combineer nu EagleMailSecurity met EagleDomainSecurity!

Prijsoverzicht

 • Er zijn abonnementskosten en eenmalige setup fees verbonden aan beide diensten.
 • Er zijn kortingen beschikbaar voor onze NES klanten alsook bundelkorting bij het afnemen van EagleSecurity.
 • Neem voor meer info contact op met Eagle IT.

Meer informatie

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of activatie van deze dienst. 

Eagle IT houdt foutieve mails tegen en verzekert dat jouw mails binnenkomen

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram