CES 2024 Overzicht: Nieuwste "must-have" technologiegadgets

Gepost door: Tom Cool op 13/06/2024
Arend beheert meerdere toestellen en rapporteert hieromtrent

Hallo beste lezer,

Heeft iemand gezegd dat de toekomst nu is? De Consumer Electronics Show (CES) 2024 heeft onlangs onze geesten geblazen. Het had een aantal serieus geweldige gadgets. We hebben het over spiegels die gedachten kunnen lezen (okee, misschien niet echt gedachten lezen, maar bijna!). Het had ook televisies die verdwijnen wanneer je ze niet gebruikt. Wat heb je gemist? Vrees niet, smart home liefhebber! We hebben de digitale menigten getrotseerd en een lijst samengesteld van de coolste dingen waar je meer over MOET weten:

Nu Zie Je Me, Nu Zie Je Me Niet

LG's nieuwe transparante OLED TV. Ja, je leest het goed. Stel je een TV voor die naadloos opgaat in je interieur.

De Ring van Welzijn

De Evie Ring volgt je slaap, hartslag, en meer. Het ziet er super stijlvol uit, dus je kunt gezond blijven en tegelijkertijd trendy zijn.

Spiegel, Spiegel, Wat Voel Ik?

De BMind slimme spiegel stemt af op je energieniveaus en heeft zelfs een op AI gebaseerde virtuele mindfulness coach.

Fido, Ga Je Robot Halen!

De ORo Dog Companion is voor je harige geliefden. Het kan spelen, traktaties bezorgen, en schattige video's maken voor je sociale media.

Dit is slechts een voorproefje van de ongelooflijke nieuwe technologie die eraan komt. Maak je klaar voor een toekomst vol slimmere huizen en gezonder leven dat lijkt op magie!

Nu voor het serieuze gedeelte. Al die slimme technologie heeft beveiliging nodig zodat het niet gehackt wordt. Reageer nu om een gratis consult in te plannen of bel ons op 00323 304 23 26 .

Met vriendelijke groet,

Tom C.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prestaties

Eagle IT Score op Google: 4.9/5Laat een review achter
99
%
Cases Solved
Door ons team
7600~ jaarlijks
Help jij ons naar de 100%?
Solliciteer nu!

Contact

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram